Hotel Dragului este clasificat la

Hotel Dragului Predeal > Hotel, restaurant, terasa in aer liber

Hotel Dragului Predeal

Sunã acum la +40268455482 şi fã o rezervare!

Descriere

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de Munţii Bucegi, Postãvarul şi Piatra Mare, Hotel Dragului din Predeal este gazdã ospitalierã în orice anotimp.

Dispunem de o capacitate de cazare de 40 de locuri in camere duble. Fiecare din cele patru nivele este personalizat prin decorul diferit şi dispune de camere confortabile, mobilate modern.

Hotel Dragului mai dispune şi de o salã pentru conferinţe cu capacitate de 40 locuri dotatã corespunzãtor cu: aer conditionat, flip-chart, video-proiector, calculatoare de birou şi conexiune la internet.

Restaurant

Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri şi oferã o gamã diversificatã de preparate din gustoasa bucãtãrie româneascã şi internaţionalã, toate pregãtite cu profesionalism.

Decorul şi ambianţa deosebit de rafinate, alãturate de sunetul unui caffe concert, vor transforma fiecare clipã petrecutã într-o plãcere. Unitatea noastrã organizeazã deasemenea mese festive, botezuri, reuniuni etc.

Pe timpul verii vã stã la dispoziţie şi o terasã amenajatã, care beneficiazã de toate serviciile restaurantului.

Cazare

Hotel Dragului are o capacitate de cazare de 40 de locuri , dispuse în 20 de camere cu paturi duble sau cu pat matrimonial.

Fiecare din cele patru nivele este personalizat prin decorul diferit şi dispune de camere confortabile, mobilate modern.

Toate camerele sunt dotate corespunzãtor pentru a putea satisface cele mai exigente dorinţe aceste fiind dotate cu: televizor, TV cablu, minibar, telefon, room service, internet wireless.

O echipã de profesionişti în domeniul hotelier vã stã la dispoziţie cu servicii de calitate pentru ca sejurul dumneavoastrã sã fie cât mai plãcut.

Agrement

Fiecare sezon oferã o gamã variatã de opţiuni pentru petrecerea timpului liber. Dealurile împãdurite îmbie la plimbãri în aerul curat de munte. Fauna bogatã şi vegetaţia montanã atrage turiştii îndrãgostiţi de naturã. De asemenea zona oferã o multitudine de trasee montane pentru cei pasionaţi, trasee de mountain biking şi escaladã.

Una dintre posibilitãţile de agrement la Predeal este sã faci o plimbare cu ATV-ul pe traseele din zonã.

Mai mult decât o simplã destinaţie de vacanţã, o zonã cu o personalitate puternicã, o oazã de linişte şi confort dotatã cu toate facilitãţile unui stil de viaţã modern. Garanţia unei vacanţe unice într-o locaţie unicã!

Predealul, staţiunea idealã pentru petrecerea unui concediu în aer liber, curat, nepoluat, ozonat şi în linişte, oferã în acelaşi timp şi posibilitatea desfãşurãrii unei activitãţi de odihnã activã şi sporturi extreme.

Date de contact

Pentru rezervãri sau alte întrebãri, nu ezitaţi sã ne contactaţi!