Tabere la Predeal

De iarnă sau de vară, oricum ar fi ele știm cu toții că toți copii se dau în vânt după vacanțele în tabără cu ceilalți copii. Așa se leagă prietenii, fie ele chiar și de o vară. Copilăria este cea de care ne face plăcere tuturor să ne amintim.

Pentru cã toţi avem nevoie de un fel de distracţie care sã ne facã sã uitãm puţin de orice, în momentele în care vine vacanţa taberele de copii de la Predeal intrã în funcţiune. Oferte care mai de care ale diferitor firme formate din profesionişti, vã sunt puse la dispoziţie pe tot parcursul anului.

Oferta de tabere în Predeal

Ofertele privind taberele la munte de pe piaţa româneascã sunt tot mai diversificate. Se efectueazã în grup drumeţii montane, concursuri de orientare turisticã, lecţii de cãţãrat pe stânci, tirolianã, bungee jumping, focuri de tabarã, excursii cu ATV, schi şi snowboard, precum şi excursii pe diferite trasee din Predeal ş'i din jurul acestuia, pânã în munţii Bucegi, Piatra Mare, Postãvarul, dar nu numai.

Experiența

Toate aceste servicii pot fi făcute doar de profesioniști în domeniu, iar în acest mod toți participanții la aceste tabere montane sunt informați și protejați corect împotriva a tot ce înseamnă pericole. Firmele care efectuează tabere la Predeal beneficiază de echipamente de protecție potrivite pentru explorarea muntelui și hărți detaliate, dar cel mai important lucru este că toți aceștia sunt special antrenați pentru astfel de expediții.

Profesia

Poate că vă întrebați ce meserii au de fapt acești oameni. În stațiunea Predeal, de zeci de ani se practicî sporturi de performanță de aceea majoritatea dintre instructorii prezenți în tabere sunt pregătiți foarte bine în domenii precum schiul, snowboardul, tiroliana, orientare turistică, chiar și parapantă, dar și multe alte sporturi extreme.