Vile la Predeal

În aceastã secţiune puteţi gãsi oferte de cazare la vile situate în staţiunea Predeal, cu prezentare detaliatã, tarife cazare şi toate datele de contact, precum şi hartã de acces cãtre locaţia turisticã prezentatã.

Publicitate pentru proprietarii de vile

Pentru proprietarii sau administratorii de vile din staţiunea Predeal, oferim posibilitatea de a beneficia de publicitate şi pe acest website. Puteţi sã ne contactaţi momentan cel mai rapid prin email, iar unul din reprezentanţii firmei noastre va intra in contact cu dumneavoastrã.

Ce trebuie dumneavoastrã sã faceţi?

Trebuie doar sã intraţi pe pagina de contact si sa ne trimiteti un email cu solicitarea dumneavoastra de colaborare. Vã punem la dispoziţie contra cost, posibilitatea de a avea o paginã de prezentare a vilei dumneavoastrã pe acest website sau de a beneficia de publicitate prin banner advertising.

Momentan lucram la o noua versiune a websiteului, care va permite proprietarilor sa-si administreze singuri publicitatea pe acest website, prin adaugarea de fotografii, text si diverse oferte in functie de sezon.

De indata ce noua versiune va fi gata, vom lua legatura cu dumneavoastra la adresa mentionata prin email.

Care sunt avantajele?

Avantajele de a beneficia de serviciile noastre sunt cã în aceastã secţiune sunt prezente doar vile din localitatea Predeal, judeţul Braşov, iar posibilitatea ca vizitatorii sã observe oferta dumneavoastrã este mult mai mare în comparaţie cu website-urile unde se gãsesc oferte din toatã ţara.

La cererea dumneavoastrã, vom prelua pozele si textele de prezentare necesare si vom crea pagina dumneavoastra, asa cum doriti!

Contactaţi-ne acum şi faceţi-vã cunoscutã prezenţa tuturor turiştilor interesaţi de cazare in vila la Predeal